Wie zijn wij?

Wij zijn Divorcio Scheidingsbemiddeling, een kantoor gespecialiseerd in (scheidings-) mediation. Wij weten dat er tijdens een scheiding veel op u afkomt. Uit ervaring weten wij precies welke paden bewandeld dienen te worden, hetgeen voor u een stukje rust kan brengen. U kunt zich richten op de toekomst, terwijl wij ons bezig houden met het regelen van uw scheiding.

De eigenaar van Divorcio Scheidingsbemiddeling, Bianca Mom, is van huis uit juriste. In 2004 is zij afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam, met als specialisatie verzekeringsrecht. Na haar opleiding rechten is zij aan de slag gegaan bij een assurantie- & makelaarskantoor als algemeen manager en makelaar. Tijdens haar werkzaamheden heeft zij de nodige diploma’s behaald, waaronder die van erkend hypotheekadviseur, (levens-)verzekeringsadviseur en makelaar-/taxateur o.z. Recentelijk heeft zij ook de erkende opleiding tot Mfn-registermediator gevolgd en de examens met goed gevolg afgelegd, zij staat dan ook ingeschreven in het kwaliteitsregister van de Mediatorsfederatie Nederland, met als specialisatie familiemediation.

Bianca is dus van veel markten thuis. In haar zoektocht om haar opgedane kennis op het juridische en financiële vlak te bundelen en haar menselijke/sociale kant te doen gelden, kwam zij terecht bij het vak mediation. “Met name het betrokken zijn bij het emotionele/psychologische aspect, hetgeen een zeer grote rol speelt bij scheidingen, en het kunnen ondersteunen van mensen in deze moeilijke periode van hun leven, geeft mij veel voldoening! Ons uitgangspunt is dat u op een respectvolle en waardige wijze uit elkaar gaat; op een vechtscheiding zit niemand te wachten!”

Divorcio Scheidingsbemiddeling werkt nauw samen met verschillende financieel dienstverleners en makelaars. “Als u gaat scheiden, moeten er veel zaken geregeld worden, waaronder ook uw financiën (en woning), het is dan prettig om met iemand aan tafel te zitten die bekend is met verschillende financiële vraagstukken en korte lijnen heeft met financieel deskundigen”.

Het netwerk van Divorcio Scheidingsbemiddeling is zeer divers, het bestaat naast financieel dienstverleners en makelaars ook uit notarissen, accountants, (kinder-)psychologen, (ortho-)pedagogen, taxateurs, verkoopstylisten, etc.
Wij kunnen u dus altijd in contact brengen met de juiste specialist.

Ons werkgebied is Rotterdam en omgeving (Albrandswaard, Barendrecht, Binnenmaas, Capelle aan den IJssel, Delft, Dordrecht, Hendrik Ido Ambacht, Hoek van Holland, Krimpen aan den IJssel, Lansingerland, Nieuwerkerk aan den IJssel, Oud-Beijerland, Papendrecht, Ridderkerk, Rotterdam, Schiedam, Sliedrecht, Spijkenisse, Strijen, Vlaardingen, Westland, Zwijndrecht).


mr. B.G.E. (Bianca) Mom - MfN-registermediator